VERSLAGEN  

Met zo veel tijd verstreek sinds de evolutie van de Snoeken (die in miljoenen jaren worden gemeten) en sinds zijn proliferatie over Ierland sinds de 14de eeuw – er zijn verbindend om één of ander aanzienlijk debat over verslagen en verledenspecimens te zijn.

Het officiële verslag voor Ierland is 42lb 12oz gevangen=wordt= die door Larry Kelly in 2005, Vele verhalen, beter gedocumenteerd sommige dan anderen, bestaan nochtans van snoeken veel groter dan dit. Misschien het best werden gekend en geëerbiedigd van pogingen om grote snoeken te documenteren gemaakt door de renowned snoekenvisser Fred Buller. In zijn beroemd verhandelings “The- Doomsday boek van mammoetpike”, hij documenteert zijn onderzoek en resultaten van onderzoeken dat 230 snoeken omvatten die in Europa van 92lbs aan 230lbs worden gevangen.

Hoewel velen enkele authenticiteit van het ondersteunende bewijsmateriaal, en duidelijk gebrek aan procedure van een vroegere leeftijd kunnen vragen, kan er zeker geen twijfel zijn dat sommige enorme Snoeken zijn ontdekt en in de loop van de jaren gevangen.

Deze verslagen richten aan Loughs en de Meren overal van de visserij Shannon als een aantal van de productiefste wateren voor specimensnoeken – en de grote snoeken blijven met frequentie worden genomen

.


MeelickLock sur le fleuve Shannon.
 

De hoogste 3 snoeken documenteerden in deze verhandeling allen uit dit gebied voortkomen:

1. “The Marquis’s Pike” welke binnen bij 92lbs woog die uit de Rivier Shannon wordt genomen.
2. “Naughton en Sheehy’s Pike”, gewicht 90.5lbs, 68ins in lengte die uit Lough Derg wordt gevergd
3.
“The Meelick Slot Pike”, gewicht 90lbs, lengte 69ins wordt gevergd die van

 

 

   
 
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
    Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
       
   
reservation now