Pakketten
Great Pikefishing Company is pleased om u alle-inclusieve pakketten aan te bieden die kunnen worden gemaakt om aan uw specifiek vereisten en programma te voldoen.

Elk van onze pakketten omvatten:

  • Aanpassingen in een privé huis/een villa, alle maaltijd, vissend of op Lough Derg of één van de kleinere meren, boot voor maximaal 3 vissers in een tijd met 4-slag buitenboordmotor en brandstof, veiligheidsmateriaal enz.
  • De vistuigen, het aas enz. kunnen door vroegere regeling – worden ter beschikking gesteld; voor moerinformatie zie onze materiaalpagina.
  • De tarifering wordt geoptimaliseerd voor 4 of meer vissers in de villa's van de Oever van het meer, als u een kleinere groep hebt, alstublieft ons contacteren en wij zullen gelukkig zijn om uw vereisten en alternatieven te bespreken.


   
Het ontspruiten en de Jacht kunnen worden gesubstitueerd want de visserijdagen aan extra kosten – gelieve naar onze pagina van de Gietvorm en van de Ontploffing” voor details van alternatieven te verwijzen.

Het vervoer is niet inbegrepen, maar de overdrachten van Luchthaven Shannon (SNN) ongeveer 25 mijlen kunnen uit uw naam worden geschikt. Wij adviseren of brengend uw eigen voertuig of hurend bij de luchthaven zodat u uit de gezichten in het gebied kunt gemakkelijk voordeel halen en/of de capaciteit hebben om in verschillende scènes op uw eigen programma te vissen

 

 

   
 
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
    Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
           
       go to http://www.iws.ie/html/  
       
           
reservation now