Het Grote Vissende Bedrijf van Snoeken heeft cliënten de dienst meer dan 10 jaar aangeboden. Wij zijn gelukkig om uw reis aan te passen om uw aspiraties en begroting te bereiken. Wij stellen 20 boten in het gebied in werking, en evenals goed heeft de oever van het meertoegang tot de beroemde visserij van Logh Derg, ook faciliteiten op verscheidene maar minder kent weg meren een korte afstand die nauwelijks gevist maar – het geweten zijn om trophy snoeken te houden. Onze aanpassing strekt zich van de volledige huizen van de de dienstoever van het meer uit aan Bed&Breakfast. U besluit hoe, waar en wanneer om te vissen – en wij al steun, diensten en het materiaal zullen verlenen om uw succes te verzekeren.
Hier zullen wij u van hulpmiddelen, verbindingen en informatie bij de visserij in het gebied Shannon voorzien. Voor aankomst, zullen wij douanegrafieken van het meer van specifieke visserijinformatie voorzien om u op de vissen snel te worden Klik hier om onze boathouses, boten, aanpassing en beelden van afgelopen cliënten met grote glimlachen en grote vissen in hun handen te herzien Combineer visserij met de jacht in seizoen. Wij kunnen alle noodzakelijke diensten en faciliteiten van veiligheid voorzien. Wij hebben toegang tot merkgebonden het ontspruiten land en zullen u op een één dagjacht voor duif of herten ontvangen.
   
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
  Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
       
     
  reservation now