Flyfishing voor Snoeken
Het belangrijkste ding om in uw achtervolging van de snoeken op een flyrod succesvol te zijn moet de juiste uitrusting hebben die evenwichtig is. Ideaal gezien zou dat een uitrusting betekenen 8/9wt dat u met grote vliegen in strakke plaatsen comfortabel en kunt gieten. De massieve hoeveelheden steun worden niet vereist, aangezien de snoeken niet gekend voor lang het verschroeien looppas zijn – hoewel de opbrengst zeer agressief en scherp kan zijn, zodat verkiest vele pople directe aandrijvingsspoelen of anti-omgekeerdespoelen boven bescherming tegen “gewrichtszweep”.
   
De vliegen zouden in het algemeen groot en kleurrijk moeten zijn. De types van wimpel zijn vaak zeer productief – zoals de hier getoonde wimpel. Voor gemak om te gieten, het best werken de synthetische vliegen aangezien zij snel water op de bestelwagen en backcast afwerpen.
   
 

Natuurlijk (of imiteer) “het type” van Konijntje de vliegen zijn altijd aantrekkelijk aan Snoeken, aangezien zij waterput op terugwinnen en veroorzaken de langzame stijging en dragen vallen die de beet op langzaam kan bevorderen terugwint.

 
 

De natuurlijke imitaties zoals kikker (zoals links getoond), garnalen……zelfs kleine muizen werken in stille wateren die in ondiepere diepten gieten.

 
 
Tot slot – is het zeer moeilijk om poppers voor volkomen opwinding te slaan! Het is moeilijk om poppers voor te stellen die groot of te te kleurrijk zijn om bij marauding snoeken te gieten. Alle types werken goed, van het schuim bond het geleide type met veren of wimpels de steel vas………………
 
 
……………aan het basispotlood popper in gaudy kleuren van geel, chartreuse, roze en rood (met het bestrooien van gouden en zilveren als u zich! voorstelt)
 
   
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
  Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
           
     go to http://www.iws.ie/html/  
     
     
reservation now