Boten & Materiaal
Great Pikefishing Company heeft tot 20 boten ter beschikking. De meerderheid van de boten wordt in onze boathouses gevestigd die gemakshalve door de oever van het meervilla's wordt gesitueerd met geschikte directe toegang tot Lough Derg. Sommige boten worden gevestigd op minder belangrijke meren en loughs in de nabijheid die ook productief voor Snoeken kan worden gevist
 
Boathouses bevatten ook sommige basisameneties voor veilige opslag van vistuigen – zodat u kunt of het die in de boot na een dag uit vist, of binnen boathouse verlaten te drogen U zal van een sleutel tot boathouse dichtst aan uw aanpassing worden voorzien zodat u hebt toegang tot de boot en uw toestel als en wanneer u nodig hebt het Boathouses zijn permanente structuren met grote elektrisch gedreven deuren bij de ingang en direcrt de toegang toen door een privé kanaal tot open lough.
Wij gebruiken hoofdzakelijk naar maat gemaakte Ierse meerboten van Boten Burke van Mayo (www.burkeboats.com) – elke boot kan tot drie vissers in veiligheid en comfort aanpassen
De boten zijn volledig uitgerust met veiligheidsmateriaal zoals verplichte het levensjasjes (op alle Ierse open watermeren), drijfvermogentanks, comfortabele plaatsing en nonskid oppervlakten. De meerderheid van botengebruik 5hp vier strijkt buitenboordmotoren voor comfort, lawaai en betrouwbaarheid Terwijl wij één of ander vuil weertoestel beschikbaar aan onze cliënten hebben, is het raadzaam om uw te brengen indien mogelijk voor comfort en beschikbaarheid te verzekeren – aangezien het zelfs op zonnige dagen in Ierland kan regenen !

De boten hebben sommige droge opslaggebieden, zodat wordt u geadviseerd om verscheidene lagen van kleding te brengen en wat op de boot op te slaan wanneer het weggaan voor de dag zodat het beschikbaar is als het weer draait, of als een wind op het meer ontploft. Ander voorgesteld facultatief materiaal is gepolariseerde zonnebril, handschoenen (ideaal gezien maakt het neopreen of) waterdicht, sleutelkoorden/croakies voor glazen (zodra zij over de kant gaan, zijn zij gewoonlijk gegaan voor goed!), hoeden, zonnescherm en mobilofoon (GSM).

Wij zullen het meeste materiaal nodig voor conventionl vissend zoals het deadbaiting, het met een sleeplijn vissen of het spinnen leveren. Wij leveren stoppen, geen spinners enz., maar wij hebben hen beschikbaar voor een nominale last.
Als u zou willen gebruiken deadbaits (het levende aas wordt niet toegestaan op Ierse meren), zullen wij gelukkig zijn te schikken de levering aan u bij een nominale lasten – pease vooraf nochtans kennen over welk type u, en hoeveelheden verkiest worden bevolen.

Wij zullen u van een gidskaart voor Lough Derg voorzien en zullen u wat advies over patronen aan vissen, voorgestelde scènes voor verschillende soorten visserij verstrekken, en availabilty van geschikte landende stadia waar u in ondiep water kunt trekken en landingsplaats voor lunch bereiken.
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
  Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
           
     go to http://www.iws.ie/html/    
       
   
reservation now