Pret door dag & nacht

Pret voor al familie
Meer dan 100 te doen en te zien pretdingen; van volksparken, holen, musea, het overzees-leven centra, historische treinritten, huisdier-landbouwbedrijven, dolfijn het letten op, eilandhoppen en rivier-boot reizen.

De Middeleeuwse Banketten van het Kasteel van Bunratty
Geniet van een avond van het feesten en merriment in middeleeuwse splendour van prachtig hersteld dit 15de eeuw kasteel. Het nabijgelegen Hotel van de Klaver van Bunratty Shannon biedt aanpassing en banketpakketten aan. Voor pakket bezoeken de details: www.dunnegrouphotels.com

Knappogue en de Kastelen Dunguaire zijn ook naar huis aan middeleeuwse banketten. www.shannonheritage.com

Limerick de Stad van Sporten
Een stad met een hartstocht voor sport heeft een serie van de modernste, speciaal gebouwde faciliteiten voor alle sporten, bij de Arena in de universitaire gronden. Een brede keus van grote sportieve gelegenheden kan helemaal van worden genoten het jaar met inbegrip van exhilaration van paard dat, windhond het rennen en rugby rent - waarvoor de stad a heeft
trotse traditie. www.ShannonRegionTourism.ie/limerick

Traditionele Ierse Nachten
De Schuur van het Graan in Volkspark Bunratty is het plaatsen voor nightly, Iers vermaak van muziek, lied en dans, over een traditioneel Iers avondmaal, tijdens het de zomerseizoen. www.shannonheritage.com vele pubs in Het gebied is ook beroemd voor traditionele Ierse muziekzittingen.

Waar te te eten?
Een welomlijnd hoogtepunt van een bezoek aan het Gebied Shannon is de kans om een gehele nieuwe het dineren ervaring te ontdekken waar van de rijkdom van onze de landbouwerfenis en overzeese visserijtraditie in een grote verscheidenheid van kan worden genoten restaurants die alle smaken en begrotingen verzorgen.

Het winkelen
Behalve de populariteit van hoofdstraat die winkelen, winkelen de ouderwetse de charmebezoekers van dorpswinkels met opties die differenent zijn, antieke winkels met alles en om het even wat oud in wanorde, en de ambacht waar de Ierse cultuur uitdrukking vindt, geven unieke giftideeën.

Glór - het Ierse Centrum van de Muziek
Een modern theater in de stad van Ennis, gewijd aan imaginatively het vooruitgaan van de ontwikkeling van Ierse muziek, lied en dans. De night-time van centrumstadia prestaties door hoogste kunstenaars door het jaar.
www.glor.ie 
 
   
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
    Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
           
       go to http://www.iws.ie/html/  
       
 
reservation now