Vangst en Versie
Het is belangrijk het weten hoe te om vissen of daar geen punt behoorlijk vrij te geven in het doen van het bij allen.

Een dode lastsleepboot op het eind van mijn lijn signaleerde dat de snoek in het riet inderdaad hongerig was. Ik veegde de staafrug en schoten de vier-pond vissen omhoog uit het water omhoog. Zij vocht elke voet van de manier aan mijn hand.

Ik bereikte neer, tweaked de haak en voelde het stok in het pantser van de vissen’s wang. Het realiseren van de weerhaak op de 3/0 Mustad Ultrapoint haak had zijn werk gedaan, trok ik mijn buigtang terug, verpletterde de weerhaakvlakte en gleed de haak uit de gapende mond van de largemouth recent-zomer.

De vangst en de versie zijn een pret en een efficiënte manier om het middel op om het even welk water te bewaren. Nochtans, zijn eenvoudig het vasthaken van en het vrijgeven van vissen niet het enige facet van de praktijk. Er zijn veel andere gebiedenvissers zou moeten zich op voor een succesvolle ervaring concentreren. Wat volgt zijn enkel een paar uiteinden om de vangst en de versie van de visserspraktijk met succes te helpen.

1. Ga barbless
Een groeiende tendens die in forelland voortkwam is het gebruik van barbless haken. Deze haken berokkenen weinig schade de mond van een vis en maken het veel gemakkelijker te bevrijden. Als u barbless haken niet kunt vinden, breek de weerhaakvlakte met uw buigtang. U zult vinden dat het meeste vastgehaakt vissen nog verblijf wanneer behoorlijk gespeeld en zij weg met veel minder druk op hun kaken en mond zwemmen.

 

2. Was uw handen
Nr, u te hoeven niet om zeep te gebruiken of 20 seconden te schrobben, maar alvorens een vis te behandelen of opheffend het voor een foto, zorg ervoor u uw handen een snelle dunk in het water geeft. Door dit te doen, vermindert u de hoeveelheid wrijving die de droge handen op de slijmlaag van een kwetsbare vis zetten. Als u niet van plan bent om de vissen te fotograferen, haak het los terwijl het in netto of het water is.

 

3. Macht Needlenose
Misschien is het meest efficiënte hulpmiddel in vangst-en-versie die de needlenosebuigtang vist. Kan de fatsoenlijke modellooppas rond vijf dollars en seizoenen duren, veronderstellend trekt u’tdaling aan het in de rivier. De lange buigtang kan haken bereiken die terug in de mond en in andere taai-aan-bereikplaatsen zijn. Voorts is de extra het los krijgen macht een welkom voordeel wanneer het vrijgeven van vissen. Voor kleinere vissen zoals toppositie, probeer een forceps of haemostat om in haakverwijdering te helpen.

4. Beperk uw haken
De lokmiddelen met zes of negen haken die en beneden hen kunnen een probleem geven om vissen vrij te geven lanceren. Veelvuldig zullen de haken op de rug van een minnowbait in de mond landen, terwijl anderen winkelhaak de ogen, de kieuwen en het hoofd zullen. Niet alleen veelvoudige hakenschade deze essentiële organen, maar ook langer duurt de verwijdering van de drievouden. Die tijd uit het water stelt een risico voor de vissen. Probeer gebruikend enige vastgehaakte kalibers of lokmiddelen met minder haken wanneer de situatie voor het toestaat; of elimineer één reeks drievouden, die de hulp ook afbramen op bodemstructuur vermindert.

5. Snijd banden, indien nodig
Wanneer het over grote vissen zoals snoeken komt, het best werkt het grotere aas. Voorbereidingen getroffen aan deel met sommige van de haken van uw stickbait als het ogenblik het vraagt. Als een haak diep in maw van grote esox wordt begraven, gebruik een haaksnijder om het dier vrij te geven. Snijd het metaal zoals dicht bij het vlees mogelijk. Het haakfragment zal uit het dier door tijd worden gedwongen en de vis lijdt aan minder spanning aan bootkant.

6. Controleer uw net
Wanneer de vissen wegens hun tanden lipped niet kunnen zijn of met netto wegens hun grootte moeten zijn geland, zorg ervoor uw net weinig of geen kwaad doet. Koop een netwerkwieg wanneer het achtervolgen van grote vissen zoals trophy snoeken en gebruik een rubberized net voor andere vissen zoals ruwe vissen. Een goed model is Vrije Rubber Netto van de Verwarring van Frabill (www.frabill.com). Niet-instort rubber netto verhindert onnodige schade aan de slijmlaag van een vis.

7. Pluk uw slagen
Niets is opwekkend dan een bulldogging trekkracht van een baars of de belemmering-gekrijs looppas van een monstersnoek. Maar het bestrijden van een vis kan te lang irreparable schade van melkzuuropeenhoping veroorzaken. Enkel zoals wanneer uw spieren de volgende dag na een harde workout pijn doen, de vissen aan het zelfde probleem lijden. Maar deze zure opbouw kan vissen doden. Beperk de strijdtijd om de vissen te helpen overleven.

8. Weet wanneer om wanneer te zeggen
Het bloed in het water is nooit een goed gezicht. Als een vis vastgehaakte kieuw is, geeft het aftappen of verwond slecht het niet vrij. Daar is geen betekenis in het verspillen van het middel verantwoordelijk en weet wanneer een vis niet zou moeten worden vrijgegeven.

9. Tweede regel dertig
Neem een diepe adem. Hoe kunt lang u het houden? Dertig seconden is over het gemiddelde. Veronderstel u nu’aangaande een vis. Volgens die lijnen, denk aan hoe lang die vis uit het water zonder zuurstof kan blijven. Probeer om de tijd te beperken een vis aan de lucht en uit zijn natuurlijk milieu wordt blootgesteld. Heb een vriend klaar met een camera en houd het memorandum van de fotozitting.

10. Zie weg hen
Wanneer het vrijgeven van een vis, zacht ben, werpen niet de vissen terug in het water. De wieg de vissen in uw handen en beweegt het langzaam vooruit in het water of houdt het die de stroom onder ogen ziet. Dit beweegt water over de kieuwen en helpt de vissen terugkrijgen. Voel voor de vissen die proberen weg te zwemmen. Houd het dichtbij de staart tot het weg trekt. Als u de vissen buik ziet stijgen een paar later ogenblikken, verwijs naar uiteinde nummer acht.
Door deze punten te volgen, kunnen de vissers C&R helpen ervoor zorgen dat hun aangewezen methode om te vissen blijft in openlucht leidend tot kansen voor…anderen in ons.

 
Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
  Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
         
     go to http://www.iws.ie/html/  
     
         
  reservation now