Plaats en Aanpassingen    

Het Bedrijf GreatPikeFishing heeft aanpassingen die in en rond Scariff op de Westelijke kust van de beroemde snoeken visserijbestemming worden gebaseerd van Lough Derg. De stad wordt gevestigd over 35 kms van Limerick Stad en ong. 53 kms van Luchthaven Shannon. Het is zeer gemakkelijk om het zijn op de lakeshoreroute te vinden. De winnaar van de Propere Toekenning van Steden meer dan 10 jaar geleden, dit toneeldorp is een perfecte plaats voor de visser die machtige Lough Derg wil onderzoeken.

 

Onze aanpassingsopties strekken zich van de villa's/de huizen van de Oever van het meer met prachtige meningen over het meer uit aan een vier slaapkamerboerderij dicht bij het dorp. De elk van huizen worden volledig geleverd en kunnen van vier tot twaalf vissers in comfort slapen.

De huizen van de Oever van het meer worden onlangs geconstrueerd en uitgebreid en zijn een korte gang neer aan de botenhuizen zodat u aan uw eigen programma kunt vissen. Elk huis is volledig met volledige belevingswaarde zoals wasmachine/droger, afwasmachine, volledig uitgeruste keuken, het centrale verwarmen, telefoon en TV.
Iniscealtra komt ook volledig met een buitenbarbecuegebied, een tennishof en spelgebied voor kinderen.
 

De dag begint met een volledig Iers ontbijt om u op uw dag op de meren voor te bereiden, zal dit in het huis bij uw programma worden voorbereid en worden gediend. Na ontbijt, in het geval van de aanpassingen van de Oever van het meer, kunt u korte stroll aan één van boathouses neer nemen waar de boten kunnen binnen veilig worden gevonden en onlangs worden geconstrueerd boathouses. Er zijn faciliteiten in elk van de botenhuizen voor het veranderen in aangewezen kleding, opslag van vistuigen en andere belevingswaarde. Elk botenhuis kan tot 10 boten bevatten, en zodat zal uw groep allen aangepast worden in de zelfde faciliteit. Na het voorbereiden van de boten op de dagen die vissen, is het een korte motor door het privé kanaal in het belangrijkste meer

               
 

De de visserijgrafieken van de douane zullen worden verstrekt om richting voor die te geven die niet vertrouwd met het meer kunnen zijn, en een goede basis vormen voor het visserijplan. De grafieken zijn ook duidelijk met ideale plaatsen op het meer waar de boot in kust kan worden gebracht en een brand kan worden gemaakt zodat u een hete drank en een lunch van het pak kunt voorbereiden dat aan u voor lunch zal worden verstrekt.

Bij het terugkomen op boathouses in de avond, zult u uit uw openluchtkleding kunnen veranderen en vistuigen binnen de faciliteit voor gebruik stouwen de volgende dag. Terug aankomend bij het huis, zult u een warme en comfortabele atmosfeer vinden waarin om van wat te ontspannen en terug te krijgen waarschijnlijk een zware dag op het meer was.
De avondmaaltijd wordt voorbereid in de keuken en in het belangrijkste het dineren gebied voorgesteld.

 

Het menu voor de avond kan worden aangepast om elk aan te passen groepeert individuele smaken, maar zal zijn typische Ierse recepten die uit een hartelijke drie cursusmaaltijd bestaan die typisch van het gebied is en van lokale ingrediënten gebruik maakt. De frisdranken en de sappen zullen de maaltijd begeleiden, zijn de alcoholische dranken zoals bier en wijn beschikbaar voor een kleine last.

In de de zomermaanden, zal het avondlicht tot ongeveer 10pm. duren, biedend u de kans verder om of buiten op patio of binnen de belangrijkste zitkamer te ontspannen en van de meningen en het wild te genieten uit kijkend over het meer.

Wij zullen gelukkig zijn om de aanpassingen aan te passen, kennen de programma's en de maaltijd om uw smaken en verzoeken – aan te passen enkel vooraf.

Onderzoek en gelezen over enkele grootste Snoeken in de hier gevangen wereld naar onze meren tot 70lbs ! !
Onze cliëntenervaringen – rechtstreeks van hen. Zij zullen u precies vertellen wat u zou moeten verwachten. Groot Materiaal, Grote Aanpassing, Grote Gastvrijheid – en de Grote Visserij van Snoeken
     
  reservation now